Комфорта идва с топлината, а топлината с камините на КРОН

Свободно стоящи камини

“Камелия”

Серията свободно стоящите камини “Камелия” от фамилията камини “КРОН” с вграден топлообменник са предназначени за отопление на битови и обществени помещения с отопляема площ до 120 m² или отопляем обем до 350 m³ с използване на твърдо гориво.

            

“Бюти”

Свободно стояща камина “Бюти” е камина с водна риза подходяща за всеки дом. Има голяма врата и стъкло, които улесняват зареждането и контрола над съоръжението. Всеки клиент може да модифицира външният вид или по-конкретно страниците, които могат да бъдат боядисани в различен цвят или изпълнени от гранит. Тялото е стоманено, стъклото е термошокова стъклокерамика.

           

 

“Кара”

Свободно стояща камина “Кара” е камина без водна риза подходяща за отопление на малки площи. Изключително компактна тя не заема много място, не са й необходими много дърва, за да даде необходимата топлина. Подходяща за къщи, вили, малки апартаменти.

Изработена е от 5 мм ламарина, с чугунена врата и плот с дебелина 10 мм , върху който спокойно може да се готви. Стъклото е термошокова стъклокерамика.

     

 

“Кара – мини”

Свободно стояща камина “Кара – мини” е камина без водна риза подходяща за отопление на малки площи. Тя е по-малката сестра на “Кара”, с още по-малки размери и почти същите възможности.

Изработена е от 5 мм ламарина, с чугунена врата и плот с дебелина 10 мм , върху който спокойно може да се готви. Стъклото е термошокова стъклокерамика.

    

 

“Готварска печка”

Готварските печки на дърва са не само удобен начин за едновременно готвене и отопление, а и съчетават уюта на горящата камина с аромата на домашно приготвяните ястия. Тялото на печката е от стомана, облицована отвътре с шамотни тухли, вратите и скарата са чугунени, горният плот е с дебелина 10мм, фурната е от хром-никел. Стъклата са термошокова стъклокерамика.

        

 

“Готварска печка – малка”

    

 

“Готварска печка с водна риза – ОПТИМА”

Готварската печка с водна риза е стоманен водогреен котел за твърдо гориво, предназначен за отопление, готвене, пържене и печене на храни, както и за нагряване на вода за бита(бойлер със серпентина). Изхода за комина на готварската печка с водна риза може да бъде ляв или десен. Печката е оборудвана с въздушен терморегулатор за съоръжения на твърдо гориво.